Gaivios paprikų salotos su veršienos liežuviu, maltais riešutais bei granatų padažu
Šviežios ir troškintos daržovės su „Suluguni” sūriu
Šviežios daržovės, graikinių riešutų padaže su žalumynais
Baklažanų suktinukai įdaryti graikinių riešutų užtepėle, patiekiami su granatų sėklomis ir žalumynais
Virtos raudonosios pupelės paskanintos riešutais, prieskoniais ir žalumynais
Aštri vytinta jautiena
Kvietinių miltų paplotėlis su „Suluguni“ sūriu
Keptas „laivelis“: mielių tešla, „Suluguni“ sūris ir kiaušinio trynys
Tešloje užkepta kapota jautienos mėsa
Gruziniški koldūnai su malta avienos mėsa ir prieskoniais (4 vnt.)
Azerbaidžianietiški čeburėkai (2 vnt.)
Karšta gruziniška duona
Aštri avienos sriuba
Jautiena, burokėliai, kopūstai, bulvės, česnakinis padažas, grietinė
Adžika / Sacebeli / Tkemali / Naršarab / Gruziniškas pomidorų padažas
Veršienos šonkauliukai, kepti kecoje su adžika ir žalumynais
Keptos kecoje veršienos smegenys, patiekiamos su keptais svogūnais, gruziniškais prieskoniais ir žalumynais
Aviena troškinta gausiame vyno ir peletrūnų kiekyje su slyvomis
Naminis kukurūzinis viščiukas užkeptas kecoje grietinelės ir česnako padaže
Saldumynas iš sluoksniuotos tešlos su graikiniais riešutais, užpiltas medumi
Obuolių pyragas su migdolais ir medumi, ruošiamas pagal senovinį gruzinų receptą
Kondensuoto pieno ir karamelės trapios tešlos desertas
Tradicinis gruziniškas saldumynas su graikiniais riešutais sustingusiose vynuogių sultyse
Užpilti medumi ir graikiniais riešutais
Putojantis vynas, raudonas vynas, baltas vynas
Kriaušių, vynuogių, tarchūnas
(apelsinų-mandarinų, gervuogių, persikų, vynuogių pomidorų)
(feijoa, cidonija)
(žolelių, juodoji, rožių, mėlynių žiedlapių)
Gruzija
Kitos šalys
Gruzija
Kitos šalys
Gruzija
Kitos šalys